VIDEO/Imagini ȘOCANTE. ''Românii'' de la Dinamo și Steaua s-au BĂTUT, ca PROȘTII, la Budapesta

Mai mulți suporteri români au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au luat la bătaie între ei în tribună, înaintea partidei. Asta după ce galeriile rivale ale echipelor Steaua și Dinamo au anunțat că merg la Budapesta să susțină Echipa Națională în meciul Ungaria-România. În imagini se observă cum suporterii dinamoviști de la Peluza Cătălin Hâldan îi atacă pe cei steliști de la Peluza Sud, iar aceștia răspund violent. Suporterii maghiari au savurat momentul și au profitat pentru a aplauda și a folosi scandarea favorită a serii,”țiganii”, scrie BN24.ro

Suporterii Stelei din Peluza Sud şi ai lui Dinamo au fost cu greu calmaţi de jandarmi. Steliștii au fost evacuați, iar lucrurile s-au calmat, ba chiar spre final galeria română a fost mai prezentă în tribune, acoperindu-i pe maghiari. Potrivit unor surse apropiate de fani, steliştii au fost cei care au iscat conflictul, venind la meci cu tricouri inscripţionate cu ”Sud”, spre deosebire de ceilalţi fani, care au preferat tricouri cu mesaje de încurajare a Naționalei. 

1100 de suporteri români au făcut deplasarea la Budapesta, pentru meciul contra Ungariei. Maghiarii au încercat să îi intimideze și să îi provoace, dar păziţi foarte bine de poliţie, românii au ajuns fără probleme pe Groupama Arena, stadionul lui Ferencvaros, care a găzduit partida. 

Și suporterii unguri s-au bătut. Dar nu între ei, s-au bătut cu jandarmii

Bătăi între poliție și ultrașii maghiari au izbucnit în timpul nopții. De altfel, huliganii maghiari au început mai devreme meciul cu România, cu o seară înainte. Joi seara, un grup de 120 de „skinheads” care voiau să ajungă la hotelul în care e cazată Naţionala s-au bătut cu forţele de ordine în centrul oraşului Budapesta. Huliganii au atacat forţele de ordine, aruncând cu scaune de la localurile din zonă. Au fost aruncate petarde, care au rănit uşor mai multe persoane, printre care şi un poliţist.”Ultraşii” au avariat mai multe vehicule ale poliţiei. Incidentele au avut loc în Pieţele Deak şi Erzsebet, în apropierea unui parc. Cel puţin 17 persoane au au fost arestate în zonă şi în jurul Pieţei Liszt Ferenc.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

2 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

3 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

4 Refuzata, cu ceas de 20 de mii de euro! Spune drept, nebunatico, ai pus și tu botul la borcanul cu miere?

5 CEx cu scandal la PSD! Se țipă de se aude din curte / Dăncilă către Manda: Să spuneți că nu puteți câștiga alege…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor