VIDEO/Imagini ȘOCANTE. ''Românii'' de la Dinamo și Steaua s-au BĂTUT, ca PROȘTII, la Budapesta

VIDEO/Imagini ȘOCANTE. ''Românii'' de la Dinamo și Steaua s-au BĂTUT, ca PROȘTII, la Budapesta

Mai mulți suporteri români au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au luat la bătaie între ei în tribună, înaintea partidei. Asta după ce galeriile rivale ale echipelor Steaua și Dinamo au anunțat că merg la Budapesta să susțină Echipa Națională în meciul Ungaria-România. În imagini se observă cum suporterii dinamoviști de la Peluza Cătălin Hâldan îi atacă pe cei steliști de la Peluza Sud, iar aceștia răspund violent. Suporterii maghiari au savurat momentul și au profitat pentru a aplauda și a folosi scandarea favorită a serii,”țiganii”, scrie  BN24.ro

Suporterii Stelei din Peluza Sud şi ai lui Dinamo au fost cu greu calmaţi de jandarmi. Steliștii au fost evacuați, iar lucrurile s-au calmat, ba chiar spre final galeria română a fost mai prezentă în tribune, acoperindu-i pe maghiari. Potrivit unor surse apropiate de fani, steliştii au fost cei care au iscat conflictul, venind la meci cu tricouri inscripţionate cu ”Sud”, spre deosebire de ceilalţi fani, care au preferat tricouri cu mesaje de încurajare a Naționalei. 

1100 de suporteri români au făcut deplasarea la Budapesta, pentru meciul contra Ungariei. Maghiarii au încercat să îi intimideze și să îi provoace, dar păziţi foarte bine de poliţie, românii au ajuns fără probleme pe Groupama Arena, stadionul lui Ferencvaros, care a găzduit partida. 

Și suporterii unguri s-au bătut. Dar nu între ei, s-au bătut cu jandarmii

Bătăi între poliție și ultrașii maghiari au izbucnit în timpul nopții. De altfel, huliganii maghiari au început mai devreme meciul cu România, cu o seară înainte. Joi seara, un grup de 120 de „skinheads” care voiau să ajungă la hotelul în care e cazată Naţionala s-au bătut cu forţele de ordine în centrul oraşului Budapesta. Huliganii au atacat forţele de ordine, aruncând cu scaune de la localurile din zonă. Au fost aruncate petarde, care au rănit uşor mai multe persoane, printre care şi un poliţist.”Ultraşii” au avariat mai multe vehicule ale poliţiei. Incidentele au avut loc în Pieţele Deak şi Erzsebet, în apropierea unui parc. Cel puţin 17 persoane au au fost arestate în zonă şi în jurul Pieţei Liszt Ferenc.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…