VIDEO/Protest TOPLESS la o conferință musulmană la Paris. O femeie a fost luată la șuturi de islamiști

VIDEO/Protest TOPLESS la o conferință musulmană la Paris. O femeie a fost luată la șuturi de islamiști

Doua activiste, despre care se crede ca apartin controversatului grup Femen, originar din Ucraina, au protestat topless la o conferinta la Paris. In cadrul acesteia se discuta pe marginea ideii daca o femeie trebuie sau nu sa fie batuta de sotul ei.

Tinerele, cu mesaje scrise cu markerul pe piele, au navalit in scena, spre stupefactia celor prezenti. Cei doi imami care se aflau pe scena s-au dat inapoi, speriati.

Pe trupul uneia dintre activiste scria “Nimeni nu ma face sa ma supun”, informeaza Mirror.

Dupa primele momente de surpriza, mai multi barbati au urcat pe scena, cel mai probabil organizatori ai evenimentului, si le-au tarat pe cele doua afara din sala. Intr-o inregistrare se poate vedea cum una dintre activiste este chiar lovita de un barbat.

Numele celor doua activiste nu au fost facute publice. Cat despre oraganizatia de care se crede ca apartin, aceasta se foloseste de nuditate pentru a face cunoscute cauzele pe care le sustine.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…