Ziua Z pentru Oprișan!

Ziua Z pentru Oprișan!

Marian Oprişan află astăzi sentinţa în dosarul numit „Căprioara". Decizia care va fi luată de magistraţii Curtii de Apel Cluj este definitivă şi vine dupa ce Marian Oprişan a fost achitat de Judecătoria Cluj-Napoca, în februarie anul acesta, dupa un proces ce a durat aproape nouă ani. 

În 2006, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fapte de coruptie.

El este acuzat de abuz în serviciu, utilizarea creditelor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, fals si uz de fals.

Procurorii DNA l-au anchetat pentru cheltuirea în mod nelegal a aproape două milioane de dolari pentru balastarea a 41 de drumuri comunale, dar şi pentru modul cum a fost achiziţionat Complexul Turistic „Căprioara”.

În rechizitoriu se arată că mai multe drumuri comunale au fost pietruite fără ca acest lucru să fie necesar, unele dintre lucrări au fost executate în mod fictiv sau incomplet, deşi banii au fost plătiţi de către CJ Vrancea în avans.

În plus, Marian Oprişan este acuzat că ar fi alocat ilegal 17 miliarde de lei vechi din fondurile publice ale CJ Vrancea pentru cumpărarea Complexului Turistic „Căprioara".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...