Flavius Stoican a dezvăluit, în premieră, ce salarii îşi permite clubul

Până acum câţiva ani, Dinamo era un fel de „El Dorado“ al fotbalului românesc. Salarii mari, prime la fel, de multe ori aduse în sacoşă, chiar în vestiar, după victoriile mari. Şi din cauza unor astfel de practici însă, Cristi Borcea se află acum în închisoare.

Dacă ceea ce s-a întâmplat până la venirea lui Negoiţă ţine de o perioadă sălbatică a fotbalului românesc în care „Borcea controla şi vântul“, după cum a mărturisit chiar el, ceea ce se petrece acum întăreşte senzaţia că Dinamo e într-o cădere liberă.

De fapt, Borcea şi Negoiţă au ceva în comun: amândoi i-au înşelat pe fani, însă au folosit metode diferite. Primul a vândut jucători pe bani grei, însă sumele n-au intrat în conturile clubului în întregime. 

Negoiţă, în schimb, a promis marea cu sarea, a vorbit întruna despre „New Dinamo“, iar după un an de la lansarea proiectului, clubul se află în insolvenţă, cu un lot „subţire“, şi cu posibilităţi financiare reduse. Despre acest ultim aspect a vorbit şi antrenorul Flavius Stoican.

Ce a spus?

„Din ce ştiu eu, plafonul salarial e la 5.000 de euro pe lună. Sunt însă bonusuri. Dacă într-o lună câştigăm tot, atunci se poate ajunge şi la 7-8.000. Decât să oferi salarii foarte mari şi să nu le plăteşti, mai bine ai sigură o sumă mai mică, plus alte bonusuri“, a declarat Stoican la Look TV.

La începutul săptămânii, Dinamo a renunţat la Rus şi la Bălgrădean, întrucât cei doi aveau salarii peste plafonul de 5.000 de euro lunar. Primul câştiga 6.000 de euro pe lună, iar portarul 8.500. 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

2 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

3 Mafia PSD / RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 m…

4 Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și a lui Victor Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă / Ăștia au îm…

5 Un român din Austria şi-a măcelărit soţia din gelozie

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb