Fotbal - Preliminarii EURO 2016: Meciul Muntenegru - Rusia, suspendat definitiv în minutul 66

Fotbal - Preliminarii EURO 2016: Meciul Muntenegru - Rusia, suspendat definitiv în minutul 66

Meciul dintre echipele Muntenegrului și Rusiei a fost suspendat definitiv în minutul 66, la scorul de 0-0, vineri seara, la Podgorica, în Grupa G a preliminariilor EURO 2016 la fotbal, din cauza incidentelor petrecute între jucătorii celor două formații.

Partida a fost întreruptă inițial pentru o jumătate de oră după ce portarul oaspeților, Igor Akinfeev, a fost lovit în cap de o torță aruncată de suporterii formației gazdă în chiar primul minut de joc. Akinfeev, rănit serios, a fost transportat pe o targă în afara terenului, iar arbitrul german Deniz Aytekin a trimis cele două echipe la vestiare. După o jumătate de oră de întrerupere cele două echipe au revenit pe gazon și partida s-a reluat, dar Akinfeev a fost înlocuit cu Iuri Lodîghin.

În minutul 66 al partidei, arbitrul a acordat penalty pentru Rusia, după ce Aleksandr Kokorin a fost faultat în careu de Marko Basa. Șutul lui Roman Șirokov a fost apărat de portarul Vukasin Poleksic.

Potrivit televiziunii Sport Klub, citată de Reuters, incidentele ar fi pornit după penalty, de la un nou obiect aruncat din tribune care ar fi lovit un alt fotbalist rus. Jucătorii celor două echipe s-au încăierat la marginea terenului, iar în tribune au izbucnit incidente, arbitrul luând hotărârea de a suspenda definitiv partida. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /