Liga I: Concordia Chiajna - Petrolul Ploiești 2-2

Liga I: Concordia Chiajna - Petrolul Ploiești 2-2

Concordia Chiajna a terminat la egalitate cu Petrolul Ploiești, 2-2 (1-1), vineri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a patra a Ligii I de fotbal. Oaspeții au deschis scorul prin tunisianul Sofien Moussa (36), la primul său gol în Liga I. Petrolul a rămas în zece oameni, după ce fundașul francez Faugh-Porret a fost eliminat pentru henț în propriul careu, dar penalty-ul executat de Florin Purece a fost apărat de Pecanha (41).

Concordia a egalat în finalul primei reprize, grație autogolului lui Alexandru Benga (45), iar în debutul reprizei secunde a preluat conducerea grație unui gol senzațional marcat de Tiberiu Serediuc (47).

Petrolul a reușit să smulgă un punct deși a jucat mai bine de o reprize în inferioritate, în urma golului marcat de Laurențiu Marinescu (77).

Niciuna dintre formații nu a câștigat în acest debut de campionat.

CS Concordia Chiajna — FC Petrolul Ploiești 2-2 (1-1), stadion "Concordia" — Chiajna
Au marcat: Alexandru Benga (45, autogol), Tiberiu Serediuc (47), respectiv Sofien Moussa (36), Laurențiu Marinescu (77).
Cartonaș roșu: Jérémy Faugh-Porret (Petrolul, 40).
Florin Purece (Concordia) a ratat un penalty în minutul 41 (a apărat Pecanha).
Arbitru: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Denis Haidiner (Hunedoara)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Imilian Șerbanică (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...