Alexandra Dulgheru, învinsă în primul tur la Miami (WTA)

Alexandra Dulgheru, învinsă în primul tur la Miami (WTA)

Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru a fost învinsă de rusoaica Elena Vesnina, cu 6-4, 6-2, miercuri, în runda inaugurală a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari.

Dulgheru (25 ani), venită din calificări, a cedat după o oră și 25 de minute de joc, fiind recompensată cu 10.485 dolari și 40 de puncte WTA.

Alexandra Dulgheru, numărul 72 mondial, a mai întâlnit-o o singură dată pe Vesnina, în 2010, la Paris, fiind învinsă cu 6-1, 6-4, în primul tur. Vesnina (28 ani) se află pe poziția a 62-a în clasamentul WTA, dar în iulie 2013 ocupa locul 21.

Dulgheru este a doua româncă eliminată de pe tabloul principal de simplu la Miami, după ce Sorana Cîrstea a fost învinsă, tot miercuri, de Christina McHale (SUA), cu 7-5, 6-4.

În turul al doilea vor evolua Simona Halep, a treia favorită (cu Nicole Vaidisova sau Timea Babos), Irina Begu, cap de serie nr. 31 (cu Tereza Smitkova) și Monica Niculescu (cu Serena Williams). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…