Anglia a debutat cu o victorie în Turneul celor 6 Națiuni la rugby

Anglia a debutat cu o victorie în Turneul celor 6 Națiuni la rugby

Selecționata Angliei a învins cu 21-16 (8-16) reprezentativa Țării Galilor, în partida de deschidere a ediției 2015 a Turneului celor 6 Națiuni la rugby, disputată vineri seara la Cardiff.

Impulsionați de cei peste 73.000 de spectatori aflați în tribunele Millennium Stadium, galezii au reușit o primă repriză foarte bună, pe care au încheiat-o cu un avantaj de opt puncte. Gazdele au fost însă incapabile să facă față reacției din repriza secundă a englezilor, care au reușit să întoarcă rezultatul, chiar dacă nu au putut conta la acest meci pe mai mulți jucători de bază.

Anglia, gazda Cupei Mondiale de rugby din acest an, s-a impus grație punctelor realizate de Watson (min.15) și Joseph (min.45) — eseuri și Ford — 1 transformare (min.45) și 3 lovituri de penalitate (min.32, 61 și 79)

Pentru galezi au înscris Webb — 1 eseu (min.8), Halfpenny — 2 penalități (min.1 și 24) și Biggar — 1 drop gol (min.40+1).

Ultimele două partide din cadrul primei etape a Turneului celor 6 Națiuni ediția 2015, Italia — Irlanda și Franța — Scoția, sunt programate sâmbătă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”