Anglia a debutat cu o victorie în Turneul celor 6 Națiuni la rugby

Anglia a debutat cu o victorie în Turneul celor 6 Națiuni la rugby

Selecționata Angliei a învins cu 21-16 (8-16) reprezentativa Țării Galilor, în partida de deschidere a ediției 2015 a Turneului celor 6 Națiuni la rugby, disputată vineri seara la Cardiff.

Impulsionați de cei peste 73.000 de spectatori aflați în tribunele Millennium Stadium, galezii au reușit o primă repriză foarte bună, pe care au încheiat-o cu un avantaj de opt puncte. Gazdele au fost însă incapabile să facă față reacției din repriza secundă a englezilor, care au reușit să întoarcă rezultatul, chiar dacă nu au putut conta la acest meci pe mai mulți jucători de bază.

Anglia, gazda Cupei Mondiale de rugby din acest an, s-a impus grație punctelor realizate de Watson (min.15) și Joseph (min.45) — eseuri și Ford — 1 transformare (min.45) și 3 lovituri de penalitate (min.32, 61 și 79)

Pentru galezi au înscris Webb — 1 eseu (min.8), Halfpenny — 2 penalități (min.1 și 24) și Biggar — 1 drop gol (min.40+1).

Ultimele două partide din cadrul primei etape a Turneului celor 6 Națiuni ediția 2015, Italia — Irlanda și Franța — Scoția, sunt programate sâmbătă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?