Antrenorul George Ogăraru s-a despărțit de ''U'' Cluj

Antrenorul George Ogăraru s-a despărțit de ''U'' Cluj

Antrenorul principal George Ogăraru s-a despărțit, luni, de echipa de fotbal Universitatea Cluj, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.

''Cei doi antrenori ai echipei noastre au discutat încheierea contractelor cu clubul Universitatea Cluj, ajungând la un consens. Antrenorul principal, George Ogăraru, și directorul tehnic, Alfons Groenendijk, au ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului în ceea ce privește încheierea contractelor cu Universitatea. Le mulțumim pentru activitatea și munca depusă și le urăm succes pe viitor'', se arată în comunicat.

Universitatea Cluj precizează că ''nu s-a pus în niciun moment problema încheierii colaborării cu analistul video al clubului, Mihai Neșu''.

George Ogăraru a preluat echipa din etapa a 7-a, după ce ''U'' a fost pregătită în primele șase runde de Mihai Teja.

''Șepcile roșii'' au pierdut ambele partide din retur la scor de forfait, 0-3 acasă cu ASA Tg. Mureș și 0-3 la București cu Dinamo.

Ogăraru este al treilea antrenor demis, luni, după etapa a 19-a, ceilalți doi fiind Tibor Selymes (Oțelul Galați), înlocuit cu Florin Marin, și Oleg Protasov (Astra Giurgiu).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…