Australian Open/Victorie de SENZAŢIE pentru Irina Begu/A eliminat-o pe favorita numărul 9 Angelique Kerber

Australian Open/Victorie de SENZAŢIE pentru Irina Begu/A eliminat-o pe favorita numărul 9 Angelique Kerber

Victorie superbă pentru românca Irina Begu în primul tur de la Australian Open. A învins-o cu 6-4/0-6/6-1 pe favorita numărul 9, germanca Angelique Kerber.

​Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a produs una dintre suprizele zilei la Australian Open eliminandu-o pe Angelique Kerber, favorita numarul 9 si locul 9 WTA, si s-a calificat astfel in turul al doilea.

Potrivit Mediafax, in turul al doilea romanca o va intalni pe Katerina Siniakova (Cehia), locul 81 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 7-5, de Elena Vesnina (Rusia).

Begu (24 de ani) şi Siniakova (18 ani) s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, sportiva din Cehia impunându-se, cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 6-1, în primul tur al turneului din acest an de la Shenzen (China), competiţie câştigată de Simona Halep.

Pentru calificarea în turul doi la Australian Open, Begu va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 60.000 de dolari (42.700 de euro).


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”