Bănel Nicoliță debutează luni în campionatul bucureștean de minifotbal

Bănel Nicoliță debutează luni în campionatul bucureștean de minifotbal

Fotbalistul Bănel Nicoliță, liber de contract, va debuta luni (astăzi) în campionatul bucureștean de minifotbal, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Fostul component al echipei naționale a Romaniei are, conform regulamentului Federației de Minifotbal din Romania, statut de amator, astfel că luni, 20 octombrie 2014, va debuta în campionatul de profil din București.

Bănel Nicoliță va juca pentru echipa revistei Pronostic Sportiv, unde mai evoluează, printre alții, Petre Marin, Sorin Ghionea, Cornel Cernea, Nicolae Dică, Sorin Paraschiv, Cătălin Liță, Ciprian Mozacu, Gigel Coman, Marian Aliuță și Marius Nae. La formația pe care o va înfrunta luni în Campionatul "Iubește Sportul" (www.campionatuldefotbal.ro), La Grande Familia, este legitimat și fiul fostului selecționer al naționalei Romaniei, Alexandru Pițurcă.

Meciul Pronostic Sportiv — La Grande Familia este va începe la ora 21,45, pe terenurile sintetice din incinta Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din București (situat la intersecția dintre Bvd. Iuliu Maniu și Str. Preciziei, în sectorul 6).

Banel Nicoliță are 29 de ani și a jucat la CF Brăila, Politehnica Timisoara, Steaua București și la echipele franceze Saint-Etienne și FC Nantes. La naționala României el are 37 de meciuri și un gol.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu