Box: "Am făcut tot ce puteam mai bine, dar se vede că nu a fost suficient", a declarat Pacquaio

Box: "Am făcut tot ce puteam mai bine, dar se vede că nu a fost suficient", a declarat Pacquaio

La încheierea meciului pentru titlul mondial de box al categoriei welter, pierdut în fața americanului Floyd Mayweather la Las Vegas, filipinezul Manny Pacquiao a declarat: "Am făcut tot ce puteam mai bine, dar se vede că nu a fost suficient". "Sunt mulțumit, pentru că m-am luptat bine timp de 12 reprize, am crezut chiar că am câștigat, va trebui să revăd înregistrarea, ceea ce voi face cum voi ajunge la hotel. În timpul pregătirii, am avut o problemă la umărul drept, dar lucrurile s-au îmbunătățit. Medicii m-au examinat, dar mi s-a interzis un tratament, din cauza temerii de doping. Nu-mi caut scuze. Totuși, am etalat un box bun, în ciuda acestei accidentări. Îl respect pe Mayweather, el a câștigat, este un boxer bun, foarte rapid", a precizat filipinezul.

La rândul lui, antrenorul lui Pacquiao, Freddie Roach, a apreciat: "Sunt mândru de Manny, a făcut un meci frumos, a fost o luptă foarte strânsă, mi-aș fi dorit mult să aibă parte de o revanșă. Ne-am întrebat o zi întreagă dacă nu ar trebui amânată această luptă din cauza accidentării lui, dar se simțea din ce în ce mai bine. Durerea a revenit în timpul meciului, iar aceasta l-a afectat începând din repriza a 3-a". AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!