Burleanu s-a întâlnit cu Platini, la Nyon

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu preşedintele UEFA, Michel Platini, la sediul forului european de la Nyon, informează site-ul oficial al federaţiei de la Casa Fotbalului.

Burleanu s-a întâlnit cu Platini, la Nyon (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Cu ocazia acestei întâlniri, Burleanu a acordat un interviu site-ului UEFA, în care a explicat că doreşte să aplice la FRF modelul federaţiei europene. "Vreau să iniţiez un nou mod de a gândi şi de a realiza proiecte în ce priveşte dezvoltarea fotbalului românesc folosind modelul UEFA. Cred cu tărie că acest model reprezintă o adevărată inspiraţie şi un punct de referinţă pentru organizaţiile sportive atât la nivel european, cât şi la nivel mondial", a declarat preşedintele FRF pentru sursa citată.

El a precizat că obiectivul său la conducerea FRF este de a duce România pe locul 10 în lume în următorii opt ani. "Funcţia de preşedinte vine cu o mulţime de responsbilităţi şi, când eşti tânăr, nu îţi doreşti ca numele tău să fie asociat cu un eşec. Nu e doar un vis, ci şi un obiectiv, ca România să ajungă în următorii opt ani în top 10 la nivel internaţional. Poate că va fi dificil, dar avem ambiţie şi vom fi proactivi, în special în relaţia cu UEFA", a spus noul preşedinte al FRF.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moment istoric. România trece la statutul de piaţă emergentă, de luni

2 Informație / Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsesc…

3 Noi date din sondajele pe București. A crescut cu 4 procente numărul indecișilor. Băsescu, la 13%

4 Declarația lunii / Mihai Tudose despre o fostă angajată: Dacă o pui pe o insulă pustie, în două zile se ceartă c…

5 Un articol de citit!