Carla Suarez și Andrea Petkovic, calificate în semifinalele turneului WTA de la Miami

Carla Suarez și Andrea Petkovic, calificate în semifinalele turneului WTA de la Miami

Carla Suarez Navarro și Andrea Petkovic s-au calificat, marți, în semifinalele turneului de tenis de la Miami (WTA), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, și vor fi adversare în penultimul act.

Jucătoarea spaniolă, numărul 12 mondial, a învins-o pe americanca Venus Williams (N. 16), triplă laureată la Miami Open, cu 0-6, 6-1, 7-5. Venus, care a început anul cu un titlu la Auckland, al 46-lea din cariera sa, și un sfert de finală al Australian Open, venea după ce fusese eliminată în turul al doilea la Dubai.

Germanca Andrea Petkovic (N. 9) a trecut de Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-4, 6-2, aceasta fiind a doua sa semifinală la turneul din Florida, după cea din 2011. Petkovic pierduse la precedentul turneu din circuit, Indian Wells (California), în turul al doilea.

Pliskova (N. 16), 23 ani, una dintre cele mai în formă jucătoare ale acestui început de an, are două finale disputate, ambele pierdute, la Sydney și la Dubai (ultima în fața Simonei Halep).

În ultimele două sferturi de finală, Serena Williams, liderul mondial, o va întâlni miercuri pe Sabine Lisicki (N. 27), de la ora 20,00 (ora României), iar românca Simona Halep, numărul trei WTA, va juca împotriva americancei Sloane Stephens, de la ora 02,00 (joi dimineața). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu