Cei mai excentrici jucători de la Mondialul de snooker poartă pantaloni în carouri şi pantofi „zebră”

Cei mai excentrici jucători de la Mondialul de snooker poartă pantaloni în carouri şi pantofi „zebră”

Primul care a uimit asistenţa a fost Judd Trump, cu o pereche de pantofi de peste 800 de lire sterline. Mai precis, pantofii Roller Spike, produşi de Christian Louboutin, costă 845 de lire sterline şi au fost purtaţi de Trump la fiecare meci.
Dominic Dale a intrat în arenă cu pantofi de 10 ori mai ieftini, dar efectul a fost aceleaşi, pentru că pantofii săi în dungi albi şi negre au stârnit multe comentarii, în special în tabloidele engleze . „În mod normal, costă 165 de lire sterline, dar am prins o ofertă şi i-am luat cu 80 de lire sterline dintr-un mall din Cardiff. Îi am de ceva timp, dar nu sunt genul de pantofi cu care să mergi în club".

Alan McManus s-a prezentat la Sheffield cu o pereche de pantaloni în carouri: „A fost o provocare între mine şi Anthony McGill (n.r. - un alt jucător scoţian). Am spus aşa: primul care ajunge la Crucible poartă pantalonii ăştia!”. În timpul jocului cu Higgins, McManus a fost nevoit să apeleze la cureaua unui jurnalist, pentru că pantalonii îi cădeau de pe el.

Dale şi McManus sunt calificaţi în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, iar Trump îl conduce cu 10-6 pe Ryan Day.

Dominic Dale

Pantofii lui Trump

Pantalonii lui McManus

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria