Chipciu și Filip s-au operat

Jucătorii Alexandru Chipciu și Lucian Filip au fost supuși vineri unor intervenții chirurgicale efectuate de către medicii Ionuț Codorean și Flavian Arămitu, a anunțat clubul de fotbal Steaua București.

În ambele cazuri ''s-a practicat extragerea materialelor de osteosinteză utilizate pentru tratarea fracturilor suferite de cei doi în 2013'', potrivit sursei amintite.

La Alexandru Chipciu s-a procedat exclusiv la extragerea materialelor de osteosinteză (placă și șuruburi) la nivelul gambei drepte, perioada de recuperare fiind estimată la o lună.

În cazul lui Filip, s-a practicat, pe lângă extragerea materialelor de osteosinteză la nivelul gambei drepte, la o corectare chirurgicală a 'hallux valgus' la piciorul drept. Perioada de recuperare estimată în cazul lui este de două luni de zile.

Steaua precizează că atacantul Gabriel Iancu continuă perioada de recuperare post-operatorie (ruptura corn posterior menisc intern genunchi drept) cu o evoluție favorabilă, iar de vineri a început alergările ușoare.

Chipciu și Filip vor rata astfel ultimul meci al anului jucat de Steaua, duminică, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, cu CSMS Iași, în deplasare.

AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum va fi reformat Ministerul de Interne. Poliţia înghite Jandarmeria la oraş. La sate, e invers

2 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

3 Ți-ai dracu de șobolani! / Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la sta…

4 Asta se întâmplă în toate instituțiile! De fapt, tot PSD conduce România!

5 VIDEO Prostul Guvernului a comis-o în direct: penelede, penedeleo, penedele doi..pene

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan