Chipciu și Filip s-au operat

Chipciu și Filip s-au operat

Jucătorii Alexandru Chipciu și Lucian Filip au fost supuși vineri unor intervenții chirurgicale efectuate de către medicii Ionuț Codorean și Flavian Arămitu, a anunțat clubul de fotbal Steaua București.

În ambele cazuri ''s-a practicat extragerea materialelor de osteosinteză utilizate pentru tratarea fracturilor suferite de cei doi în 2013'', potrivit sursei amintite.

La Alexandru Chipciu s-a procedat exclusiv la extragerea materialelor de osteosinteză (placă și șuruburi) la nivelul gambei drepte, perioada de recuperare fiind estimată la o lună.

În cazul lui Filip, s-a practicat, pe lângă extragerea materialelor de osteosinteză la nivelul gambei drepte, la o corectare chirurgicală a 'hallux valgus' la piciorul drept. Perioada de recuperare estimată în cazul lui este de două luni de zile.

Steaua precizează că atacantul Gabriel Iancu continuă perioada de recuperare post-operatorie (ruptura corn posterior menisc intern genunchi drept) cu o evoluție favorabilă, iar de vineri a început alergările ușoare.

Chipciu și Filip vor rata astfel ultimul meci al anului jucat de Steaua, duminică, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, cu CSMS Iași, în deplasare.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...