Chipciu și Filip s-au operat

Chipciu și Filip s-au operat

Jucătorii Alexandru Chipciu și Lucian Filip au fost supuși vineri unor intervenții chirurgicale efectuate de către medicii Ionuț Codorean și Flavian Arămitu, a anunțat clubul de fotbal Steaua București.

În ambele cazuri ''s-a practicat extragerea materialelor de osteosinteză utilizate pentru tratarea fracturilor suferite de cei doi în 2013'', potrivit sursei amintite.

La Alexandru Chipciu s-a procedat exclusiv la extragerea materialelor de osteosinteză (placă și șuruburi) la nivelul gambei drepte, perioada de recuperare fiind estimată la o lună.

În cazul lui Filip, s-a practicat, pe lângă extragerea materialelor de osteosinteză la nivelul gambei drepte, la o corectare chirurgicală a 'hallux valgus' la piciorul drept. Perioada de recuperare estimată în cazul lui este de două luni de zile.

Steaua precizează că atacantul Gabriel Iancu continuă perioada de recuperare post-operatorie (ruptura corn posterior menisc intern genunchi drept) cu o evoluție favorabilă, iar de vineri a început alergările ușoare.

Chipciu și Filip vor rata astfel ultimul meci al anului jucat de Steaua, duminică, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, cu CSMS Iași, în deplasare.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!