Ciclism: Contador - Simt o bucurie imensă, poate că a fost ultimul meu Giro

Ciclism: Contador - Simt o bucurie imensă, poate că a fost ultimul meu Giro

Spaniolul Alberto Contador, triumfător în Turului ciclist al Italiei 2015, a declarat că este fericit pentru acest succes, al doilea după cel din 2008, dar se simte foarte obosit și nu știe de cât timp va avea nevoie să se recupereze în perspectiva participării la Turul Franței 2015, un alt mare obiectiv pentru spaniol, relatează agențiile de presă. 

* Ciclism — Giro: Alberto Contador, triumfător la Milano, ultima etapă i-a revenit lui Iljo Keisse

''Pentru mine toate succesele sunt speciale, pentru toate am muncit mult și simt o bucurie imensă pentru că am reușit. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor de pe șosele. Au fost trei săptămâni dure, dar zi de zi am depășit dificultățile și în final am ajuns la Milano. A fost emoționant acest Giro. Ar putea fi ultimul meu Giro, dar nu se știe. Niciodată nu se poate spune niciodată. Acum peste 5 săptămâni mă așteaptă o încercare foarte importantă, așa că vom vedea ce se va întâmpla în acest an. Nu știu cât timp îmi va lua să mă recuperez. Am venit aici pentru victorie, m-am pregătit foarte atent, dar apoi am căzut și am suferit o leziune la umăr. Sunt obosit și știu că am nevoie de timp '', a declarat Contador după cursă.

Contador a câștigat și ediția 2011 a Turului Italiei, dar titlul i-a fost retras din cauza unui scandal de dopaj. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu