Ciobotariu: Meciul cu Steaua este important pentru ambele formații, însă nu decisiv

Ciobotariu: Meciul cu Steaua este important pentru ambele formații, însă nu decisiv

Antrenorul ASA Târgu Mureș, Liviu Ciobotariu, a declarat luni, într-o conferință de presă, că partida pe care formația sa o va disputa, miercuri, împotriva Stelei va fi una importantă pentru ambele echipe, însă nu va fi decisivă pentru aflarea viitoarei câștigătoare a campionatului. "Este un joc important pentru ambele formații, însă din punctul meu de vedere nu este un joc decisiv. După meciul cu Steaua mai sunt 5 partide de jucat. Va fi un meci destul de greu, întâlnim ocupanta primului loc, care nu are nevoie de nicio prezentare, o echipă de tradiție, care a câștigat foarte multe titluri în România. De partea noastră avem moralul, care este foarte bun, în acest retur suntem echipa de pe primul loc, care practicăm un fotbal bun, un joc spectaculos. Ne dorim foarte mult să demonstrăm că ceea am făcut până acum nu a fost o întâmplare. Simțim că putem să realizăm un obiectiv istoric, suntem pregătiți pentru acest lucru. Va fi un joc foarte, foarte dificil. Indiferent de rezultatul de miercuri seară, nu este nimic decis", a spus Ciobotariu.

El a arătat că dacă una dintre echipe va câștiga miercuri seara, atunci probabil va lua o opțiune serioasă pentru titlu, însă după acesta mai sunt cinci meciuri de jucat.

"Este finala campionatului pentru că joacă ocupantele locurilor 1 și 2, dar după această etapă mai sunt încă 15 puncte puse în joc. (...) Am făcut un retur foarte bun, un retur de excepție, am reușit 9 victorii și două rezultate de egalitate, asta înseamnă că suntem o echipă matură, o echipă cu potențial, o echipă care poate, în momentul de față, să se bată cu Steaua la titlu (...). Indiferent de rezultatul de miercuri seara, șansele sunt pentru ambele echipe", a spus Ciobotariu, care a precizat că nu îl va interesa arbitrajul.

Ciobotariu a precizat că echipa nu se va putea baza pe Nicolas Gorobsov, incert pentru meciurile programate în această săptămână, și că se încearcă recuperarea lui Gabi Mureșan, Ousmane Ousmane N'Doye și Claudiu Voiculeț.

Ciobotariu a precizat că Steaua are un lot foarte valoros, din care fac parte 5-6 componenți ai naționalei, și are foarte multă experiență, însă ASA va pregăti meciul "la victorie".

"Noi pregătim toate meciurile la victorie. Noi jucăm toate jocurile la victorie, însă sunt anumite jocuri în care ne poate mulțumi și un punct și nu e niciun secret", a afirmat tehnicianul.

Căpitanul lui ASA, Laszlo Sepsi, a declarat la rândul său că meciul cu Steaua va fi la fel de greu ca și celelalte partide din retur, însă nu va fi decisiv, iar în cinci etape se pot întâmpla multe.

"Nu este unul decisiv, pentru că mai rămân încă 15 puncte în joc, 5 meciuri în care se mai pot întâmpla multe. Ca echipă suntem foarte motivați pentru a merge la București să obținem un rezultat bun pentru noi, trebuie să fim concentrați și hotărâți. În situația în care suntem noi, ca nou-promovată, să reușim să ne batem la titlu, nu ne gândim la bani, ne gândim la trofeu. Este un trofeu în joc pe care orice jucător și-l dorește. Toți suntem concentrați să scoatem maxim din aceste 6 jocuri. Dacă vor fi bonusuri va fi foarte bine, dacă nu, ne vom mulțumi cu acest trofeu, care în cariera unui jucător este atât de important", a spus Sepsi. El a adăugat că nu crede că există sume de bani care să producă atâta bucurie câtă poate produce bucuria câștigării unui titlu de campion.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren