Ciprian Tătărușanu: Mă simt portarul titular al Fiorentinei

Ciprian Tătărușanu: Mă simt portarul titular al Fiorentinei

Deși nu a jucat de mai bine de o lună din cauza problemelor la spate, Ciprian Tătărușanu a declarat pentru ziarul italian La Nazione că "se simte portarul titular al Fiorentinei". Din nou rezervă a brazilianului Neto, ca la începutul sezonului, Tătărușanu a declarat că muncește mult pentru a reveni între buturile echipei antrenate de Vincenzo Montella. Internaționalul român a dezvăluit că se înțelege bine cu Neto, cel care și-a pierdut postul de titular la începutul anului, după ce a refuzat prelungirea contractului.

Tătărușanu a reluat în această săptămână antrenamentele cu ceilalți portari ai echipei, dar recunoaște: "încă îmi lipsește ceva pentru a fi la nivel maxim". El a spus că are un raport normal cu Montella și că "este important să simtă încrederea antrenorului".

Despre concurența cu Neto, Tătărușanu a spus: "E un raport bun între profesioniști, nu sunt probleme cu el. Nu e doar un profesionist, ci și un om cu mari calități... Nu mă deranjează să fie concurență, e bine s-o avem, pentru mine și pentru echipă. Vedem cine va câștiga. Eu mă simt însă portarul titular al Fiorentinei".

"Muncesc în fiecare zi ca să fiu numărul unu, cred că am demonstrat-o în meciurile în care am jucat. Apoi... Alegerea e întotdeauna a antrenorului. El e care decide, nu eu", a adăugat portarul de 29 de ani, venit de la Steaua în vara anului trecut. Tătărușanu a debutat în ianuarie în Serie A, unde are 8 prezențe. El are de asemenea 7 apariții pentru echipa viola în Europa League.

Înaintea meciului de sâmbătă cu Sampdoria, Fiorentina este pe locul în Serie A și calificată în sferturile de finală ale Europa League, unde o va întâlni pe Dinamo Kiev.

Conform presei internaționale, brazilianul Neto este în vizorul lui Liverpool, care caută un concurent pentru actualul titular, belgianul Simon Mignolet. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...