Clubul CFR Cluj, penalizat cu 24 de puncte de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul CFR Cluj, penalizat cu 24 de puncte de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul CFR 1907 Cluj a fost penalizat cu 24 de puncte de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, în ședința sa de miercuri, din cauza neachitării datoriilor către mai mulți jucători, a anunțat site-ul LPF.

Formația ardeleană a fost sancționată cu câte patru puncte, în urma neexecutării hotărârilor luate de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (NSL), pentru datorii în cazul foștilor săi jucători Ionel Stana, Laszlo Sepsi, Vasile Maftei (în două spețe), Claudiu Voiculeț și Ioan Hora.

Totodată, clubului CFR Cluj i s-a interzis dreptul de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar.

''În baza art. 24.C.1.b din RSTJF se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și scăderea a 4 puncte, din care, pentru perioada 25.12.2014 — 08.01.2015, 2 puncte, și pentru perioada 09.01.2015 — 23.01.2015, 2 puncte'', sună decizia comisiei în fiecare din cele șase spețe.

În plus, clubul din Gruia riscă și alte sancțiuni, după ce a fost amendat cu 21.000 de lei și a primit un termen de grație de cinci zile pentru stingerea datoriilor și punerea astfel în aplicare a hotărârilor CNSL în cazul litigiilor cu jucătorii Damjan Djokovic, Liviu Ganea și Felice Piccolo. În alte două cazuri, ale jucătorilor Rui Pedro și Javier Velayos, comisia a decis să acorde termen data de 11 februarie.

În urma acestei depunctări, CFR Cluj ajunge de pe locul al doilea (cu 34 puncte) pe ultima poziție a clasamentului, 18, cu doar 10 puncte.

CFR a fost penalizată cu 24 de puncte; echipele clasate pe locurile 13-18 vor retrograda în liga secundă la sfârșitul campionatului.

Legendă: J — jocuri, V — victorii, E — egaluri, Î — înfrângeri, GM — goluri marcate, GP — goluri primite, P — puncte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”