CUPA MONDIALĂ: Franţa a învins Honduras, scor 3-0, în grupa E

CUPA MONDIALĂ: Franţa a învins Honduras, scor 3-0, în grupa E

Echipa Franţei a învins, duminică, la Porto Alegre, cu scorul de 3-0 (1-0), selecţionata Hondurasului, în grupa E de la Cupa Mondială, în care francezii au avut superioritate numerică mai mult de o repriză şi în care s-a validat un gol pentru prima oară în istorie datorită tehnologiei Goal-Control.

Golurile au fost marcate de Benzema '45 (penalti), '72 şi Valladares '48 (autogol).

În minutul 43, Wilson Palacios a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu pentru un fault asupra lui Pogba. Penaltiul acordat în urma acestei faze de arbitrul Sandro Ricci a fost transformat de Benzema.

La golul al doilea al Franţei, jucătorii reprezentativei Hondurasului şi selecţionerul Luis Suarez au protestat, însă, conform imaginilor oferite de tehnologia Goal-Control 4-D, mingea trimisă de Benzema a lovit bara, iar apoi a revenit la portarul Valladares, care a deviat-o în propria poartă. Acesta a fost primul gol din istoria fotbalului validat datorită tehnologiei Goal-Control 4-D.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”