Dominik Paris, învingător în slalomul super-uriaș de la Kitzbuehel

Dominik Paris, învingător în slalomul super-uriaș de la Kitzbuehel

Italianul Dominik Paris a câștigat vineri proba de slalom super-uriaș de la Kitzbuehel (Austria), contând pentru Cupa Mondială masculină de schi alpin, fiind cronometrat cu timpul de 1 min. 09 sec. 99/100.

Paris, vicecampion mondial la coborâre în 2013, a fost urmat la 06/100 de Matthias Mayer și la 34/100 de Georg Streitberger, ambii din Austria.

Lider în clasamentul general se menține austriacul Marcel Hirscher, cu 836 puncte, urmat de norvegianul Kjetil Jansrud, 669 p, și germanul Felix Neureuther, 542 p, etc.

În ierarhia generală a probei de slalom super-uriaș, Jansrud este lider (locul 7 la Kitzbuehel), cu 280 puncte, urmat de austriacul Hannes Reichelt, 200 p, și de Dominik Paris, 185 p, etc.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…