FC Braşov - Astra 2-1. "Stegarii" au câştigat 3 puncte vitale, oaspeţii au renunţat definitiv la titlu

FC Braşov - Astra 2-1. "Stegarii" au câştigat 3 puncte vitale, oaspeţii au renunţat definitiv la titlu

FC Braşov încă speră la salvarea de la retrogradare, după victoria cu 2-1 în faţa Astrei. Andrei Cristea (minutul 35, gol cu latul, din faţa porţii) şi Ştefan Grigorie (minutul 56, şut pe jos, de pe partea dreaptă) au înscris pentru FC Braşov, în vreme ce Astra a putut doar să marcheze golul de onoare prin Găman (minutul 77, reluare simplă, din faţa porţii).

Astra nu a putut să profite de egalul Stelei, ba chiar s-a distanţat la 9 puncte de echipa din Ghencea, desprinsă în campioană.

În schimb, FC Braşov a urcat pe 15, e la egalitate de puncte cu Viitorul, şi îşi va juca până la final şansele de a rămâne în prima ligă. 

Florn Marin, antrenor Astra: "Prima repriză a fost modestă, nu am avut agresivitate. Am primit goluri cu uşurinţă mare. În repriza a doua, lucrurile s-au schimbat total şi am dominat partea a doua, dar n-am reuşit să concretizăm situaţiile clare de gol. N-am reuşit să-i motivez pe jucători. Dacă reuşeam să câştigăm, ne apropiam la 6 puncte de Steaua, dar acum nu mai avem şansa să ne batem la titlu. Trebuie să ne consolidăm locul 2". 

Echipele de start

FC Braşov: Fl. Iacob - Străuţ, Marius Constantin, Leko, Cr. Ionescu - Mateiu, Madeira - Aganovici, Grigorie, Buga - A. Cristea

Astra: Lung Jr. - Măţel, Găman, Papp, Junior Morais - Laban, Yahaya, Takayuki - Yoda, Yazalde, De Amorim
 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”