FC Liverpool face eforturi să-şi convingă fanii să nu mai înjure pe melodia dedicată lui Gerrard - VIDEO

FC Liverpool face eforturi să-şi convingă fanii să nu mai înjure pe melodia dedicată lui Gerrard - VIDEO

Oficialii FC Liverpool fac eforturi să-i convingă pe suporteri să evite o înjurătură din versurile cântecului dedicat căpitanului Steven Gerrard, astfel că au apelat şi la celebrul personaj de desene animate Bart Simpson în această încercare, informează mirror.co.uk.

Fanii i-au dedicat un cântec jucătorului lor favorit, având ca sursă de inspiraţie cunoscuta melodie "Que Sera, Sera", însă unul dintre versurile acestuia nu este pe placul conducerii clubului. Oficialii le recomandă suporterilor să cânte "He's big and he's very hard" (Este mare şi foarte dur)" în loc de "He's big and he's f...ing hard", cum este în compoziţia originală.

Pentru a-i convinge să renunţe la expresia licenţioasă, pe contul de Instagram al clubului a fost postată o imagine care-l înfăţişează pe Bart Simpson scriind pe o tablă de multe ori "Nu voi înjura când voi cânta melodia «Stevie G»".

Campania nu pare a avea sorţi de izbândă, ţinând cont de numeroasele comentarii ale fanilor, care critică dur iniţiativa clubului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”