FC Liverpool face eforturi să-şi convingă fanii să nu mai înjure pe melodia dedicată lui Gerrard - VIDEO

FC Liverpool face eforturi să-şi convingă fanii să nu mai înjure pe melodia dedicată lui Gerrard - VIDEO

Oficialii FC Liverpool fac eforturi să-i convingă pe suporteri să evite o înjurătură din versurile cântecului dedicat căpitanului Steven Gerrard, astfel că au apelat şi la celebrul personaj de desene animate Bart Simpson în această încercare, informează mirror.co.uk.

Fanii i-au dedicat un cântec jucătorului lor favorit, având ca sursă de inspiraţie cunoscuta melodie "Que Sera, Sera", însă unul dintre versurile acestuia nu este pe placul conducerii clubului. Oficialii le recomandă suporterilor să cânte "He's big and he's very hard" (Este mare şi foarte dur)" în loc de "He's big and he's f...ing hard", cum este în compoziţia originală.

Pentru a-i convinge să renunţe la expresia licenţioasă, pe contul de Instagram al clubului a fost postată o imagine care-l înfăţişează pe Bart Simpson scriind pe o tablă de multe ori "Nu voi înjura când voi cânta melodia «Stevie G»".

Campania nu pare a avea sorţi de izbândă, ţinând cont de numeroasele comentarii ale fanilor, care critică dur iniţiativa clubului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

5 Soţia a fost violată în grup, iar soţul a fost bătut crunt / Coşmarul unui cuplu spaniol care călătorea în India