Fotbal: Antrenamentul echipei Steaua, condus de staff-ul lui Laurențiu Reghecampf

Fotbal: Antrenamentul echipei Steaua, condus de staff-ul lui Laurențiu Reghecampf

Antrenamentul echipei Steaua de joi dimineață, desfășurat la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, a fost condus de staff-ul tehnicianului Laurențiu Reghecampf, anunțat de finanțatorul Gigi Becali la conducerea formației roș-albastre. Reghecampf a fost prezent la Mogoșoaia, dar nu a asistat la ședința de pregătire. În aceste condiții, antrenamentul a fost condus de preparatorul fizic Thomas Neubert, împreună cu antrenorul cu portarii, Florin Tene.

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf, aflat încă sub contract cu echipa bulgară de fotbal Litex Loveci, a fost anunțat, miercuri seara, în funcția de antrenor al formației Steaua București de finanțatorul grupării roș-albastre, Gigi Becali.

"De mâine (joi, n. red.), de la ora 10,00, la antrenament la Mogoșoaia va fi Reghecampf cu tot staff-ul său. M-am înțeles cu el. E sub contract, dar nu a putut refuza oferta mea. Am convenit cu el să nu dăm detalii din contract", a spus Gigi Becali, miercuri seara, la postul Digi Sport.

În vârstă de 40 de ani, Laurențiu Reghecampf a mai condus formația Steaua între 2012 și 2014, perioadă în care a câștigat de două ori titlul și o dată Supercupa României. El îl va înlocui la conducerea echipei roș-albastre pe Nicolae Dică, tehnician care a fost interimar pentru un meci după demisia lui Mirel Rădoi de duminică.

Echipa Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată cu ASA Târgu Mureș, miercuri, la Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 20-a a Ligii I la fotbal. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...