Fotbal: Atacantul Alexandru Tudorie a semnat pentru Steaua

Fotbal: Atacantul Alexandru Tudorie a semnat pentru Steaua

Atacantul Alexandru Tudorie, de la Oțelul Galați, a semnat, duminică, un contract valabil pe cinci sezoane cu echipa de fotbal Steaua București, a anunțat clubul din Ghencea. Jucătorul în vârstă de 19 ani va purta tricoul cu numărul 17 și se va deplasa luni în Austria, acolo unde este programat cel de-al doilea cantonament al echipei.

"În primul rând, aș dori să punctez faptul că sunt stelist din copilărie. Pentru mine, Steaua reprezintă o echipă cu stabilitate, la care sper să mă adaptez ușor și foarte rapid. Îmi doresc foarte mult ca echipa din care fac parte de acum să își respecte tradiția și, mai mult decât atât, să contribui și eu la ascensiunea acesteia. Primul meu obiectiv, în ordine cronologică, la Steaua este să câștig Supercupa României, iar cel de-al doilea este să ajung alături de colegii mei în grupele Champions League. Sunt convins că Steaua va repeta performanțele sezonului trecut pe plan intern", a declarat Tudorie.

Alexandru Tudorie este născut pe 19 martie 1996, la Galați, și a evoluat doar pentru Oțelul. În sezonul 2014-2015, a strâns 24 de partide și 4 goluri în Liga I.

Tudorie este al treilea transfer al Stelei, după Jean Soni Alcenat și Muniru Sulley.

Steaua l-a împrumutat pe tânărul mijlocaș ofensiv Robert Vîlceanu, pentru sezonul 2015-2016, la nou-promovata FC Voluntari, la care îl împrumutase deja pe Paul Pîrvulescu. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…