Fotbal: Bogdan Mitrea, convocat la naționala României în locul lui Goian

Fotbal: Bogdan Mitrea, convocat la naționala României în locul lui Goian

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, l-a convocat de urgență, sâmbătă seara, pe Bogdan Mitrea, fundașul formației FC Viitorul Constanța, în urma accidentării lui Dorin Goian în meciul contra Ungariei (1-1), din preliminariile EURO 2016.

Mitrea va efectua deplasarea alături de ceilalți "tricolori" în Finlanda, unde marți 14 octombrie România va întâlni, la Helsinki, naționala nordică în preliminariile Campionatului European, precizează FRF. Mitrea a mai fost convocat la reprezentativă, dar nu a apucat să debuteze.

Goian, la selecția cu numărul 60 în echipa națională, a suferit o leziune fibrilară la mușchiul peronier lung stâng și a devenit indisponibil pentru partida din Finlanda, de marți. Fundașul echipei Asteras Tripolis a fost înlocuit în minutul 5 al partidei cu Ungaria de către Florin Gardoș.

Mijlocașul Lucian Sânmărtean a fost înlocuit după ce a suferit o contractură la ischiogambierii de la coapsa stângă, iar staff-ul medical al echipei naționale va depune toate eforturile pentru a-l recupera până la următorul joc. Alți doi tricolori au suferit accidentări minore, Dragoș Grigore (traumatism tendoane extensori) și Alexandru Maxim (contuzie genunchi).

Delegația României decolează duminică, la ora 16,30, spre Helsinki, unde, pe 14 octombrie, de la ora 21,45, este programat meciul cu Finlanda din preliminariile EURO 2016.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...