Fotbal: Mourinho - Chelsea a făcut "prea multe cadouri de Crăciun"

Fotbal: Mourinho - Chelsea a făcut "prea multe cadouri de Crăciun"

"Am făcut prea multe cadouri de Crăciun", a declarat, plin de amărăciune, antrenorul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, după înfrângerea categorică pe care liderul campionatului de fotbal al Angliei a suferit-o pe terenul rivalei londoneze Tottenham (3-5), joi seara, în cadrul etapei a 20-a din Premier League.

"În ultimele două meciuri, am făcut prea multe cadouri de Crăciun, cadouri pe care iubitorii fotbalului nu doresc să le vadă", a reacționat tehnicianul portughez după cea de-a doua înfrângere din acest sezon, venită după un egal în fața celor de la Southampton (1-1).

În ciuda acestui eșec, Chelsea păstrează șefia clasamentului în Anglia, la egalitate perfectă cu Manchester City, ambele cu câte 46 de puncte și un golaveraj identic, după ce londonezii au avut la un moment dat un avans de opt puncte față de campioana en titre a Angliei.

"Am comis erori defensive și greșeli individuale. Am avut probleme în fața vitezei și forței lui Chadli și a mobilității lui Kane. Nu a fost deloc ușor pentru fundașii mei să-i marcheze. Cum nu a fost ușor nici pentru cei de la Tottenham să oprească un incredibil Hazard și un bun Costa", a adăugat Mourinho.

Antrenorul lui Chelsea nu a dorit să facă prea multe comentarii legate de arbitrajul meciului cu Tottenham, afirmând că nu dorește să fie sancționat. "Nu vreau să fiu sancționat, ci doresc să fiu prezent la următorul meci al echipei mele, așa că este mai simplu să spun că am pierdut. Evident, aș fi preferat să pierd așa cum am făcut-o în fața lui Newcastle (1-2), după o prestație corectă a arbitrului și a ghinionului echipei mele. În schimb, atunci când motivele înfrângerilor sunt altele, gustul este foarte diferit", a conchis "The Special One".

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor