Fotbal: Viorel Moldovan despre problemele lotului României înaintea jocurilor cu Ungaria și Grecia

Fotbal: Viorel Moldovan despre problemele lotului României înaintea jocurilor cu Ungaria și Grecia

Viorel Moldovan, antrenorul secund al echipei naționale de fotbal a României, a evocat, joi, câteva dintre problemele lotului țării noastre, înaintea confruntărilor cu Ungaria și Grecia din preliminariile Euro 2016.

''Întâmpinăm o grămadă de probleme. Nu este ușor, pentru că sunt anumite posturi descoperite în lotul nostru. Adică avem jucători cu probleme din punct de vedere medical, apoi sunt jucători cu o pregătire redusă, care au început mult mai târziu competițiile lor. Mai avem jucători care nici nu au început campionatele lor. Pe de altă parte, sunt fotbaliști ieșiți din formă. Normal că suntem îngrijorați de toate aceste situații'', a arătat Viorel Moldovan, la conferința de presă de la Casa Fotbalului.

În continuare, el a spus: ''Dar eu sunt optimist. Sunt sigur că vom reuși să strângem și să alcătuim un lot puternic, un lot cu cei mai în formă jucători în momentul de față. Pe de altă parte, ne bucură că sunt și câțiva jucători care au început campionatele lor, sunt prezenți constant în echipe. Mă bucură mult reușita lui Torje, din ultimul său meci, în fața echipei Galatasaray, apoi evoluțiile bune ale lui Claudiu Keșeru, care a dat două goluri pentru Ludogoreț. Deci sunt optimist că vom avea un lot național competitiv, solid și ne vom prezenta foarte bine, la aceste două jocuri cu Ungaria și Grecia''.

România va avea în curând două meciuri importante în preliminariile Euro 2016. Primul este programat la Budapesta, cu Ungaria, pe 4 septembrie, iar al doilea va avea loc la București, pe 7 septembrie, contra Greciei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia