Halep a recunoscut că a renunțat să mai creadă în victorie după ce a pierdut primul set cu Radwanska

Halep a recunoscut că a renunțat să mai creadă în victorie după ce a pierdut primul set cu Radwanska

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, joi, după eliminarea de la Turneul Campioanelor, că a renunțat să mai creadă în victorie după ce a pierdut primul set cu Agnieszka Radwanska în tiebreak. ''Eram terminată. Nu mai aveam energie. Mă simțeam obosită. Am simțit că am pierdut șansa de a câștiga primul set și probabil de a câștiga meciul, în acel moment'', a spus Halep, citată de site-ul WTA.

''Antrenorul (Darren Cahill, n. red.) îmi spunea multe lucruri, dar nu îl puteam auzi, deoarece eram terminată și foarte nervoasă. Dar, într-un fel, e bine că s-a întâmplat așa. Data viitoare când nu voi fi bine pregătită fizic va trebui să fac altceva pe teren'', a afirmat Simona, care anul trecut a jucat finala la Singapore, iar anul acesta a fost principala favorită.

Halep a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska în două seturi, cu 7-6 (5), 6-1, după ce a condus cu 5-1 în tiebreak.

Românca, numărul doi mondial, a precizat că îi ține pumnii italiencei Flavia Pennetta să se califice în semifinale.

''Îmi încrucișez degetele pentru ea, deoarece îmi place. Este o persoană foarte bună. Merită să fie în semifinale, deoarece a câștigat US Open'', a mărturisit Simona Halep.

Pennetta a învins-o pe românca de 24 de ani în semifinale la US Open, cu 6-1, 6-3, ar Simona și-a luat revanșa în primul meci de la Singapore, cu 6-0, 6-3.

Halep a tras și o concluzie legată de participarea ei la turneul de la Singapore: ''Am început destul de bine acest turneu. Energia a scăzut în fiecare zi. E gata, s-a terminat pentru mine''.

Simona a caracterizat și sezonul pe care tocmai l-a încheiat: ''Sunt mulțumită de anul pe care l-am avut. Acum vreau să iau vacanță. Nu vreau să mă mai gândesc la tenis. Voi reveni mai puternică.''

Halep a câștigat trei titluri în 2014, la Shenzhen, Dubai și Indian Wells, acesta din urmă fiind cel mai important al carierei. De asemenea, a jucat finale la Toronto și Cincinnati, semifinale la Miami, US Open, Stuttgart și Roma. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro