Halep, Bogdan și Olaru, învinse în primul tur al probei feminine de dublu la Wimbledon

Halep, Bogdan și Olaru, învinse în primul tur al probei feminine de dublu la Wimbledon

Perechile Simona Halep/Elena Bogdan și Raluca Olaru/Chen Liang au fost învinse, joi, în runda inaugurală a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului.

Halep și Bogdan au fost întrecute după doar 54 de minute de cuplul Su-Wei Hsieh (Taiwan)/Flavia Pennetta (Italia), cap de serie numărul 7.

Raluca Olaru și chinezoaica Chen Liang au fost învinse de perechea Belinda Bencic (Elveția)/Katerina Siniakova (Cehia), cu 7-5, 7-5, într-o oră și 44 de minute.

Perechile învinse vor primi câte 9.000 de lire sterline și 10 puncte WTA.

Miercuri, perechea româno-spaniolă Alexandra Dulgheru/Silvia Soler-Espinosa a fost învinsă de cuplul spaniol Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul șase, cu 6-4, 6-2. Perechea româno-ucraineană Monica Niculescu/Olga Savciuk s-a calificat în runda a doua, după 2-6, 6-4, 6-4 cu surorile cehe Karolina și Kristyna Pliskova. Cele două vor juca în turul secund contra favoritelor numărul patru, Timea Babos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franța).

Joi, în primul tur, Irina Begu va evolua alături de Lara Arruabarrena (Spania), împotriva americancelor Varvara Lepchenko/Christina McHale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria