Halep și Schiavone, învinse în optimile probei de dublu la Roma (WTA)

Halep și Schiavone, învinse în optimile probei de dublu la Roma (WTA)

Perechea româno-italiană Simona Halep/Francesca Schiavone a fost învinsă de rusoaicele Ala Kudriavțeva/Anastasia Pavliucenkova, cu 6-4, 6-4, joi, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma (WTA), dotat cu premii totale de 2.428.490 dolari.

Halep și Schiavone au cedat în fața favoritelor numărul opt ale probei după o oră și 12 minute.

Simona și Francesca au început slab meciul și au fost conduse cu 4-0 în primul set, însă apoi au revenit spectaculos, restabilind egalitatea, 4-4, dar rusoaicele au reușit să-și adjudece primul set cu 6-4, în 37 de minute.

În setul al doilea cele două perechi au mers cap la cap până la 4-4, când rusoaicele au făcut un break decisiv, încheind apoi setul cu 6-4.

Halep și Schiavone vor fi recompensate pentru participare cu 7.280 euro și 105 puncte WTA. Românca a ajuns în sferturile probei de simplu, unde o va înfrunta pe compatrioata sa Alexandra Dulgheru, în timp ce Schiavone a pierdut în runda inaugurală.

Simona Halep a jucat joi al patrulea său meci la dublu din acest an, având o singură victorie, la Roma, în primul tur, 6-2, 6-2 cu cuplul Darija Jurak (Croația)/Arantxa Parra Santonja (Spania). Anterior, Halep a jucat alături de Alexandra Dulgheru la Miami, învinse în primul tur de cuplul Daniela Hantuchova (Slovacia)/Karin Knapp (Italia), cu 7-5, 6-3, și alături de Belinda Bencic la Stuttgart, întrecute de perechea Chin-Wei Chan (Taiwan)/Chen Liang (China), cu 6-1, 5-7, 10-8, tot în runda inaugurală. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu