Imaginea care îi va marca finalul de carieră preşedintelui FIFA, Sepp Blatter/VIDEO

Imaginea care îi va marca finalul de carieră preşedintelui FIFA, Sepp Blatter/VIDEO

Un comediant englez a aruncat un teanc cu dolari de hârtie asupra preşedintelui FIFA, Sepp Blatter, în timpul unei conferinţe de presă pe care acesta o susţinea în Zurich.

Comediantul Simon Brodkin, care a întrerupt de curând şi un concert al rapperului Kanye West, i-a strigat şefului FIFA că banii sunt pentru organizarea Campionatului Mondial de Fotbal din Coreea de Nord 2026. Tânărul a fost escorat în afara clădirii de forţele de securitate, lăsând un Blatter şocat care nu a putut să spună decât că fotbalul nu este despre bani.

FIFA se confruntă cu un scandal de corupţie, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepreşedinţi FIFA şi şapte oficiali ai forului. Alegerile pentru preşedinţia FIFA vor avea loc la 26 februarie 2016, a anunţat forul fotbalistic mondial, într-un comunicat.

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat, la începutul lunii, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales pentru a cincea oară. Blatter a câştigat, în 29 mai, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...