Iordănescu acuză lipsa de claritate la finalizare în meciul cu Grecia, din preliminariile EURO 2016

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a afirmat că lipsa de claritate la finalizare a tricolorilor a fost principalul motiv pentru care reprezentativa noastră a terminat la egalitate cu Grecia, 0-0, luni seara, pe Arena Națională din București, în preliminariile EURO 2016. ''Din nefericire, am terminat iar la egalitate, nu am avut claritate la finalizare și ne-am precipitat. Pozitiv este faptul ca am atacat și am încercat să marcăm'', a declarat Iordănescu.

"Îmi pare rău că nu am reușit să câștigam. Felicit suporterii pentru atmosfera creată, ne-au susținut pe toată durata partidei. Nu am ce să le reproșez băieților, și-au dorit victoria, au încercat să joace ofensiv'', a mai spus Iordănescu.

Selecționerul a evidențiat cauzele lipsei de eficacitate a tricolorilor: jucătorii din străinatate, care nu reușesc să-și găsească cadența la echipele lor de club.

''Aceste lucruri au contat și contează în jocul echipei naționale, precum și faptul că trei dintre jucătorii noștri de atac care ar fi putut să ne ajute, Rusescu, Stancu și Marica, sunt încă în afara ariei de selecție din cauza problemelor personale. Marica vine după o pauză de opt luni de zile, accidentat, cu operație. Faptul că nu a avut în ultimele 10 luni activitate și nici nu a putut să joace e clar că l-a adus în această situație. Sper ca în această lună jucătorii noștri să joace mai mult și după aceea, la meciurile cu Finlanda și Feroe, să obținem rezultatele pe care ni le dorim'', a mai spus Iordănescu.

România a terminat ultimele trei partide din preliminarii cu același scor, 0-0, cu Irlanda de Nord, Ungaria (ambele în deplasare) și cu Grecia. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

2 Rareș Bogdan, veste tristă pentru Ciuma Roșie: PSD să-și ia adio de la guvernare, cât timp va fi Klaus Iohanni…

3 Document / Un studiu care aruncă în aer 3 luni de exagerări: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe c…

4 Rareș Bogdan îi dă în vileag: Ciuma Roșie a simțit mirosul miliardelor de la UE, de aceea vrea dărâmarea Guver…

5 Vânzători de țară! / PSD refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul e…

recomandări

Te ia DNA: Vlad Cosma

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc