Kickboxing: Sebastian Ciobanu îl va înfrunta, vineri, la Dubai, pe turcul Gokhan Saki

Kickboxing: Sebastian Ciobanu îl va înfrunta, vineri, la Dubai, pe turcul Gokhan Saki

Românul Sebastian Ciobanu se va duela vineri seară cu cel mai bun luptător din lume, turcul Gokhan Saki, într-un meci care este capul de afiș al unei gale pe reguli K-1 care va avea loc la Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Ieșeanul în vârstă de 30 de ani s-a pregătit în ultima perioadă alături de colegul său de la Cotnari Scorpions Iași, Cătălin Moroșanu, cel care îi este și alături în Dubai.

''Mi-a fost de mare ajutor, pentru că se aseamănă atât la fizic, cât și la stil cu Saki'', a afirmat Ciobanu la conferința de presă de dinaintea galei.

''Saki probabil crede că sunt o victimă, însă am venit aici să demonstrez contrariul, altfel nu acceptam meciul. Ca idee, cine îmi dădea mie vreo șansă când am luptat cu Mighty Mo?

Am câștigat prin KO, deși avea cu 35 de kilograme mai mult. Saki nu va avea meci ușor cu mine. Noi moldovenii suntem obișnuiți să ne batem cu turcii, așa că vineri se va consuma încă un episod'', a mai afirmat sportivul antrenat de Mihai Constantin.

Oponentul lui Ciobanu are 31 de ani, iar de-a lungul carierei i-a întâlnit pe majoritatea luptătorilor legendari din K-1, printre care Remy Bonjasky, Peter Aerts și Semmy Schilt. L-a învins de două ori pe Daniel Ghiță, iar în acest moment este considerat cel mai bine cotat kickboxer din lume, indiferent de categoria de greutate.

În cadrul galei la care va fi prezent și președintele Superkombat, Eduard Irimia, și care se va desfășura la Dubai Free Stadium, acolo unde Simona Halep a câștigat în iarnă turneul WTA, va lupta și un al doilea român, Adrian Garlonta. Acesta se va duela cu iranianul Jamshid Givechi. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro