Kristina Mladenovic sau Caroline Garcia, adversara Simonei Halep în optimi la Sydney (WTA)

Kristina Mladenovic sau Caroline Garcia, adversara Simonei Halep în optimi la Sydney (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Sydney (premii totale de 687.900 dolari), va intra direct în optimile de finală, unde va întâlni o reprezentantă a Franței, învingătoarea dintre Kristina Mladenovic și Caroline Garcia. Halep, a doua jucătoare a lumii, s-a retras săptămâna trecută de la turneul de la Brisbane din motive medicale.

Simona Halep (24 ani) este condusă cu 2-1 de Mladenovic (22 ani, 29 WTA) în meciurile directe, franțuzoaica impunându-se în 2014, în primul tur la Paris, cu 7-6 (1), 6-4, și anul trecut la Birmingham în sferturi, cu 2-6, 6-0, 7-6 (4). Simona a câștigat singurul său meci anul trecut la Cincinnati, în turul al doilea, cu 7-5, 5-7, 6-4.

Halep nu a jucat până acum cu Garcia (22 ani, 34 WTA). De asemenea, va fi prima confruntare între Mladenovic și Garcia, care fac pereche la dublu.

În proba de dublu, Raluca Olaru va juca alături de Iaroslava Șvedova, urmând să înfrunte în runda inaugurală perechea Lara Arruabarrena (Spania)/Andreja Klepac (Slovenia).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria