Kristina Mladenovic sau Caroline Garcia, adversara Simonei Halep în optimi la Sydney (WTA)

Kristina Mladenovic sau Caroline Garcia, adversara Simonei Halep în optimi la Sydney (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Sydney (premii totale de 687.900 dolari), va intra direct în optimile de finală, unde va întâlni o reprezentantă a Franței, învingătoarea dintre Kristina Mladenovic și Caroline Garcia. Halep, a doua jucătoare a lumii, s-a retras săptămâna trecută de la turneul de la Brisbane din motive medicale.

Simona Halep (24 ani) este condusă cu 2-1 de Mladenovic (22 ani, 29 WTA) în meciurile directe, franțuzoaica impunându-se în 2014, în primul tur la Paris, cu 7-6 (1), 6-4, și anul trecut la Birmingham în sferturi, cu 2-6, 6-0, 7-6 (4). Simona a câștigat singurul său meci anul trecut la Cincinnati, în turul al doilea, cu 7-5, 5-7, 6-4.

Halep nu a jucat până acum cu Garcia (22 ani, 34 WTA). De asemenea, va fi prima confruntare între Mladenovic și Garcia, care fac pereche la dublu.

În proba de dublu, Raluca Olaru va juca alături de Iaroslava Șvedova, urmând să înfrunte în runda inaugurală perechea Lara Arruabarrena (Spania)/Andreja Klepac (Slovenia).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...