Liga 1: CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-1

Liga 1: CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-1

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate, 1-1, partida disputată pe teren propriu cu formația Astra Giurgiu, sâmbătă seara, în cadrul etapei a 11-a a Ligii I de fotbal. Gazdele au deschis rapid scorul, în minutul 6, prin croatul Antonio Jakolis, care l-a învins pe portarul Silviu Lung Jr cu un șut din interiorul careului.

Astra a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, prin atacantul Denis Alibec, cel mai bun jucător al oaspeților în acest meci (min.51).

Echipa giurgiuveană, pregătită de Marius Șumudică, obține astfel un punct prețios la Cluj, care îi garantează menținerea în fotoliul de lider al clasamentului la finalul acestei etape.

FC CFR 1907 Cluj — AFC Astra Giurgiu 1-1 (1-0), stadion "Dr. Constantin Rădulescu" — Cluj-Napoca
Au marcat: Antonio Jakolis (min.6), respectiv Denis Alibec (min.51)
Arbitru: Alexandru Tudor (București); asistenți: Vasile Marinescu (București) și Ciprian Danșa (Oradea); rezervă: Florin Marcu (Oradea).
Observatori: Stan Prodan (Alexandria) — CCA și Aurel Beldeanu (Craiova) — LPF.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…