Liga I: ACS Poli Timișoara - Steaua București 1-0

Liga I: ACS Poli Timișoara - Steaua București 1-0

ACS Poli Timișoara a învins campioana Steaua București cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe stadionul "Dan Păltinișanu" din Timișoara, într-o partidă din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de spaniolul Javier Hernandez (88), cu un șut din marginea careului, în vinclul porții steliste.

Steaua, la care a Țiți Dumitriu a debutat în postura de antrenor principal, după plecarea lui Massimo Pedrazzini, a avut două bare, prin Alex Chipciu (23) și Nicușor Stanciu (66).

Steaua a suferit a doua sa înfrângere în campionat și ocupă locul cinci în clasament. ''Roș-albaștrii'' au pierdut două din ultimele trei deplasări.

Poli a câștigat cu 1-0 toate cele trei meciuri cu Florin Marin pe banca tehnică.

ACS Poli Timișoara — FC Steaua București 1-0 (0-0), Stadion "Dan Păltinișanu" — Timișoara
A marcat: Javier Hernandez (88).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Marius Avram (București)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) — CCA, Marian Ivan (Ghimbav) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale