Liga I: CFR Cluj - ASA Tg. Mureș 2-2

Liga I: CFR Cluj - ASA Tg. Mureș 2-2

CFR Cluj și ASA Tg. Mureș au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), vineri seara, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, într-o partidă din etapa a 27-a a Ligii I de fotbal. ASA, care a obținut un punct în condițiile în care din minutul 65 a jucat în zece oameni, după eliminarea camerunezului Feussi, a ratat șansa de a urca fie și temporar pe primul loc al clasamentului, în dauna Stelei.

CFR a deschis scorul prin congolezul Ferebory Dore (9), cu o lovitură de cap, după centrarea lui Ciprian Deac, dar senegalezul Ousmane N'Doye (18) a restabilit egalitatea cu un șut din afara careului, care l-a surprins pe portarul Mihai Mincă. Există suspiciunea că faza ar fi fost influențată de Claudiu Voiculeț, aflat în poziție de ofsaid, pe traiectoria mingii.

ASA a preluat din nou conducerea din min. 57, marcând din nou prin Ousmane N'Doye, cu o lovitură de cap, însă peste doar patru minute francezul Gregory Tade (61) a egalat cu un șut din afara careului.

Portarul Mihai Mincă (CFR) a respins în bara transversală la șutul lui Ioan Hora (56).

La ASA au jucat patru foști componenți ai formației CFR Cluj — Stăncioiu, Sepsi, Voiculeț, Hora (Gabi Mureșan este accidentat).

Steaua, care va juca duminică, acasă, cu ''lanterna roșie'' Oțelul Galați, are acum oportunitatea de a se desprinde din nou la patru puncte, în cazul unei victorii.

ASA este neînvinsă de 12 partide, în care a înregistrat trei egaluri și 9 victorii. În tur, ASA învinsese cu scorul de 2-0. CFR are un singur eșec în ultimele patru partide (două victorii și un egal).

CFR 1907 Cluj — ASA Tg. Mureș 2-2 (1-1), stadion "Dr. Constantin Rădulescu" — Cluj-Napoca
Au marcat: Ferebory Dore (9), Gregory Tade (61), respectiv Ousmane N'Doye (18, 57).
Cartonaș roșu: Patrice Feussi (ASA, 65).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Mircea Mihail Grigoriu (București); arbitri asistenți adiționali: Florin Mihai Marcu (Oradea), Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare); arbitru de rezervă: Daniel Hulubei (Vaslui)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...