Meciul Pacquiao - Mayweather este "aproape", susține pugilistul filipinez

Meciul Pacquiao - Mayweather este "aproape", susține pugilistul filipinez

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao a declarat luni că meciul său cu americanul Floyd Mayweather este "aproape", informează AFP.

"Meciul este aproape. Negocierile sunt aproape terminate. Noi am ajuns la un acord asupra faptului că acest meci trebuie să aibă loc. Noi suntem pe cale să punem la punct detaliile. Mayweather a afirmat că își dorește acest meci", a precizat Pacquiao în fața presei în parlamentul din Manila, unde se află în calitate de deputat.

Totodată, Pacquiao a acceptat pretențiile lui Mayweather în materie de dopaj, după ce boxerul american și-a exprimat dorința ca un test sangvin să fie efectuat cu 30 de zile înaintea meciului și nu cu câteva zile înainte, conform standardelor olimpice.

"Noi am acceptat. Eu chiar am sugerat o amendă de cinci milioane de dolari dacă voi fi depistat pozitiv", a adăugat Pacquiao.

În schimb, Floyd Mayweater a anunțat, tot luni, că nu a ajuns deocamdată la niciun acord pentru organizarea mult-așteptatului meci împotriva filipinezului Manny Pacquiao, însă s-a declarat optimist în privința organizării acestuia, în viitorul apropiat.

Mayweather a calificat drept "speculații și zvonuri" informațiile conform cărora cei doi boxeri ar fi semnat deja un contract pentru o luptă care ar urma să se dispute în luna mai, la Las Vegas (Nevada).

În vârstă de 37 ani, Floyd Mayweather este neînvins în 47 de meciuri disputate ca profesionist, în timp ce Manny Pacquiao (36 ani) are în palmares 57 de victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri.

Cei doi sunt considerați drept cei mai buni pugiliști ai generației lor, însă nu s-au înfruntat niciodată, spre marea dezamăgire a fanilor boxului. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...