Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a garniturilor în ziua meciului cu Finlanda

Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a garniturilor în ziua meciului cu Finlanda

Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a trenurilor de metrou pentru a veni în sprijinul bucureștenilor care vor asista la meciul de fotbal dintre Naționala României și cea a Finlandei. "Ministerul Transporturilor și Metrorex vin în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa națională a României și cea a Finlandei, care se va desfășura pe stadionul 'Arena Națională' și anunță că joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la stațiile capăt de magistrala la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 și M4. Intervalul de circulație va fi de aproximativ 10 — 12 minute.

Meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Finlandei se va disputa joi, 8 octombrie, pe stadionul Arena Națională din Capitală, începând cu ora 21,45, a anunțat Jandarmeria Capitalei. Meciul dintre naționalele României și Finlandei se va disputa cu spectatori, a anunțat FRF, după ce UEFA hotărâse inițial să aibă loc cu porțile închise.
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,30.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani