Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a garniturilor în ziua meciului cu Finlanda

Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a garniturilor în ziua meciului cu Finlanda

Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a trenurilor de metrou pentru a veni în sprijinul bucureștenilor care vor asista la meciul de fotbal dintre Naționala României și cea a Finlandei. "Ministerul Transporturilor și Metrorex vin în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa națională a României și cea a Finlandei, care se va desfășura pe stadionul 'Arena Națională' și anunță că joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la stațiile capăt de magistrala la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 și M4. Intervalul de circulație va fi de aproximativ 10 — 12 minute.

Meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Finlandei se va disputa joi, 8 octombrie, pe stadionul Arena Națională din Capitală, începând cu ora 21,45, a anunțat Jandarmeria Capitalei. Meciul dintre naționalele României și Finlandei se va disputa cu spectatori, a anunțat FRF, după ce UEFA hotărâse inițial să aibă loc cu porțile închise.
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19,30.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

2 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

3 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

4 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?

5 ULTIMA ORĂ Un nou „măcelar” la comanda trupelor de invazie ale Rusiei