Miami Open: Surpriză uriașă. Gavrilova o elimină pe Sharapova cu 7-6, 6-3

Miami Open: Surpriză uriașă. Gavrilova o elimină pe Sharapova cu 7-6, 6-3

Noaptea de joi a venit si cu prima mare supriza in turul doi la Miami Open, rusoaica Daria Gavrilova (97 WTA) reusind sa o invinga in numai doua seturi, scor 7-6 (7-4) si 6-3, pe numarul doi mondial, compatrioata sa Maria Sharapova.

Maria pare sa traverseze un moment mai slab dupa ce a fost eliminata si in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells (Statele Unite), fiind invinsa in trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2, de italianca Flavia Pennetta

Simona Halep o invinsese pe Gavrilova in turul trei al turneului de la Indian Wells cu 2-6, 6-1 si 6-2. Meciul a durat o ora si 50 de minute.

Jucatoarea de tenis Irina Camelia Begu, locul 35 WTA si cap de serie numarul 31, a invins-o, joi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, pe sportiva ceha Tereza Smitkova, locul 60 WTA, si s-a calificat in turul al treilea al Miami Open, competitie de categorie Premier Mandatory.

Jucatoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card, a invins-o pe Timea Babos (Ungaria - locul 87 WTA) venita din calificari, scor 6-1, 7-6 (4), si s-a calificat in turul doi la Miami Open, unde va juca in compania numarului 3 mondial, Simona Halep.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski