Minut de reculegere în memoria lui Corneliu Andrei Stroe, la meciurile din etapa XXVI

Minut de reculegere în memoria lui Corneliu Andrei Stroe, la meciurile din etapa XXVI

Toate partidele programate în etapa a XXVI-a a Ligii I vor fi precedate de minute de reculegere în memoria preşedintelui de onoare al CS Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe, care a decedat în noapte de marţi spre miercuri.

Minut de reculegere în memoria lui Corneliu Andrei Stroe, la meciurile din etapa XXVI (Imagine: Alexandru Henciunc / Mediafax Foto)

"Toate partidele programate în etapa a 26-a vor fi precedate de minute de reculegere, în memoria celui care a fost Corneliu Andrei Stroe, preşedinte de onoare al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, decedat în noaptea de marţi, 2 aprilie", se arată pe site-ul LPF, informează lpf.ro .

De asemenea, la meciul de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea, din Liga a II-a, jucătorii de la CS Universitatea Craiova vor purta banderole negre.

Preşedintele de onoare al CS Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe, a decedat în noapte de marţi spre miercuri, la vârsta de 70 de ani.

Corneliu Andrei Stroe a fost unul dintre artizanii Craiovei Maxima. El a ajuns la Universitatea Craiova în anul 1966. Timp de patru ani a ocupat funcţia de secretar al clubului. Apoi, între 1970-1983 a fost vicepreşedinte al clubului, iar în sezonul 1983-1984 preşedinte al Universităţii Craiova.

În 2013, Corneliu Andrei Stroe, a fost numit preşedinte de onoare al CS Universitatea Craiova.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...