Mircea Rednic: Jucătorii Petrolului sunt uniți, în ciuda situației clubului

Mircea Rednic: Jucătorii Petrolului sunt uniți, în ciuda situației clubului

Fotbaliștii Petrolului Ploiești sunt uniți, în ciuda situației clubului, intrat în insolvență, a afirmat antrenorul Mircea Rednic, care a precizat că el este cel care a decis anularea meciului amical cu echipa rusă Terek Groznîi.

"Situația actuală a Petrolului a dat ocazia unei anumite părți a presei să declanșeze o avalanșă de neadevăruri. Au fost nominalizați, pe nedrept, anumiți jucători din lot, fiind acuzați pentru fapte pe care nu le-au săvârșit.

În realitate, decizia de a anula amicalul cu Terek Groznîi mi-a aparținut în totalitate și mi-o asum. Băieții au fost afectați, așa cum era și normal, de veștile primite din țară în legătura cu situația clubului și am considerat că nu sunt pregătiți din punct de vedere psihic să susțină acel joc.

Pe fondul nervozității și al oboselii accentuate, stări acumulate în cele două cantonamente din Antalya, nu am dorit să-i expun unor eventuale accidentări, gândindu-mă că situația ar putea degenera, așa cum se întâmplă destul de des la unele meciuri amicale disputate în aceasta perioada. În plus, nu am dorit sub nicio formă ca numele și imaginea Petrolului să aibă de suferit", a declarat Rednic pentru site-ul oficial al clubului.

"Înainte să se informeze, anumitor ziariști le-a fost mult mai ușor să-i nominalizeze pe Geraldo, Teixeira și Pecanha ca fiind principalii vinovați pentru nedisputarea acestui joc, lucru total neadevărat, atâta vreme cât hotărârea a fost exclusiv a mea.

Lucrurile n-au scăpat de sub control, așa cum greșit s-a scris. Tocmai de aceea, pentru a proteja întregul grup, am și decis ca antrenamentele din zilele trecute sa fie închise presei.

În cadrul echipei atmosfera este bună, în ciuda dezinformărilor de tot felul. Oricât ne-ar dori unii răul, le reamintesc că Petrolul este o familie, iar împreună cu suporterii noștri suntem și vom rămâne uniți, nimic nu ne dezbină!", a adăugat tehnicianul. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia