Monica Niculescu are șansa de a câștiga turneul BRD Bucharest Open, afirmă Simona Halep

Monica Niculescu are șansa de a câștiga turneul BRD Bucharest Open, afirmă Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că Monica Niculescu are șansa de a câștiga turneul BRD Bucharest Open, care are loc la Arenele BNR din Capitală.

''Sunt multe jucătoare care pot câștiga anul acesta titlul la București, cred că Monica are o șansă. A jucat foarte bine la Wimbledon, chiar dacă a fost pe iarbă, ea are un slice care incomodează foarte mult, plus că o să se întâlnească româncele între ele pe parcurs'', a afirmat Halep, campioana de anul trecut a turneului WTA din Capitală.

''Îmi pare rău că nu sunt anul acesta la turneul BRD Bucharest Open'', a mai spus Halep, care nu regretă, însă, decizia luată: ''Aveam nevoie de o pauză după turneul de la Wimbledon și de aceea nu am jucat la București. Eram obosită și cred că a fost o decizie bună. Nu poți face mereu ce vrei''.

Halep a urmărit marți meciul Monicăi Niculescu (împotriva Anei Bogdan), remarcând lungimea sa foarte mare. Simona nu a rămas la Arenele BNR pentru partida jucată seara de Andreea Mitu, din cauza ploii. ''Andreea a făcut un joc bun, în fața unei jucătoare bune, Annika Beck, cu care am jucat și eu în trecut și e o adversară dificilă. Andreea e în formă după Roland Garros'', a precizat Halep.

Simona Halep a subliniat că pentru ea ''o vacanță departe de tenis e imposibilă'', mărturisind că a stat câteva zile la Londra după ce a pierdut în primul tur și s-a bucurat de tenis. ''Acum mă simt relaxată din punct de vedere mental'', a precizat constănțeanca.

Halep a participat miercuri la Kids Day, alături de circa 150 de copii, chiar pe terenul pe care câștiga anul trecut titlul la BRD Bucharest Open.

''M-am simțit foarte bine, a fost un sentiment deosebit. Mă bucur că au venit mulți copii, m-am bucurat și de vreme și cred că și copiii s-au bucurat că au putut să joace câteva mingi cu mine'', a comentat cea mai bună jucătoare română a momentului.

Halep a fost impresionată și de Flavian Crăciun, jucător în fotoliu rulant, care are șanse de a participa la Jocurile Paralimpice de la Rio.

''Am mai jucat cu jucători în fotoliu rulant. Îi doresc mult succes în continuare. Este de admirat de felul în care luptă pentru îndeplinirea visului'', a spus Halep, care nu va urmări meciurile de miercuri de la BRD Bucharest Open, deoarece au obosit-o copiii.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”