Monica Niculescu, învinsă din nou de Serena Williams, acum la Miami

Monica Niculescu, învinsă din nou de Serena Williams, acum la Miami

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă de americanca Serena Williams, liderul mondial, cu 6-3, 6-1, sâmbătă, într-un meci din runda a doua a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari.

Williams (33 ani) a obținut victoria după o oră și 21 de minute, însă jocul a fost mai strâns decât o arată scorul. Niculescu (27 ani), locul 70 în lume, și-a creat șapte oportunități de break, dar nu a transformat decât una. Monica a fost condusă cu 3-1, a egalat la trei, iar apoi a irosit trei șanse de break în finalul primului set, la scorul de 5-3 pentru Serena. În setul secund, Serena a dominat jocul, a condus cu 2-1, s-a desprins la 5-1, Niculescu a ratat două mingi de break, iar Williams a închis meciul.

Cele două s-au mai înfruntat și la turneul precedent, Indian Wells, tot în turul secund, când Serena s-a impus cu 7-5, 7-5.

Românca va fi recompensată cu 17.100 dolari și cu 35 de puncte WTA.

Serena Williams, retrasă înaintea semifinalei de la Indian Wells cu Simona Halep, din cauza unei accidentări, va juca în turul al treilea cu mai tânăra sa compatrioată Catherine Bellis. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...