Monica Niculescu și Vitalia Diacenko, învinse în proba feminină de dublu la Australian Open

Monica Niculescu și Vitalia Diacenko, învinse în proba feminină de dublu la Australian Open

Perechea alcătuită din românca Monica Niculescu și rusoaica Vitalia Diacenko a fost învinsă cu 6-1, 3-6, 7-6 (5) de americancele Raquel Kops-Jones/Abigail Spears, vineri, la Melbourne, în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.

Kops-Jones și Spears, favoritele numărul 5 ale probei, s-au impus după două ore și trei minute în fața finalistelor de anul acesta de la Hobart.

Învingătoarele au comis nu mai puțin de 11 duble greșeli, față de 8 ale perechii româno-ruse, care în setul decisiv a condus cu 4-2 și 5-4.

Niculescu și Diacenko vor primi pentru participare un cec de 21.000 de dolari și 130 de puncte WTA.

În turul al doilea la dublu fete va juca și Irina Begu, alături de Lara Arruabarrena (Spania), împotriva perechii Yung-Jan Chan (Taiwan)/Jie Zheng (China), cap de serie nr. 14.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului